مار را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
  • کدخبر 810
  • 1401/05/10-17:44
  

جلسه شورای آموزشی سازمان برگزار شد.

در جلسه شورای آموزشی سازمان بررسی شد: عملکرد سازمان در آموزش و توانمند سازی اعضا و راهکارهای بهبود آن

در اولین جلسه شورای آموزشی سازمان نظام مهندسی استان که روز دوشنبه 10 مرداد با حضور اعضای آن برگزار شد عمکلرد معاونت اموزشی و فنی در برگزاری دوره های آموزشی و آزمونها، راه اندازی مراکز شش گانه همکارسازمان،مهارت آموزی و توان افزایی اعضا برای پذیرش مسئولیتهای مختلف و فراهم آوردن زمینه های همکاری با مراکز و موسسات آموزشی دولتی و غیر دولتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


بر اساس گزارش معاون آموزشی و فنی سازمان از ابتدای سال تا کنون 4666 نفر ساعت آموزش در قالب 12 عنوان دوره مجازی یا نیمه حضوری و یک عنوان آزمون مسئولین فنی داروخانه های گیاهپزشکی توسط سازمان برگزار شده است.



خانم نیک نیا عملکرد سازمان در راه اندازی مراکز شش گانه همکار را از سال 1398 تا کنون 28 مرکز توان افزایی و مهارت آموزی، 8 مرکز انتقال تکنولوژیهای نوین، 4 مرکز پژوهشهای کاربردی، 5 مرکز علوم و فنون کشاورزی و یک مرکز توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی عنوان کرد و افزود هم برنامه اصلی سازمان در دوره پنجم نهادینه کردن آموزشهای مهارتی با استفاده از ظرفیتهای موجود در بخش کشاورزی بوده و هم اکنون شاخص اصلی ارزیابی عملکرد آموزشی سازمان ها مهارت آموزی و توانمند سازی اعضا برای کسب اعتماد به نفس و پذیرش مسئولیتهای مختلف منجر به اشتغال پایدار در عرصه های کشاورزی است.


مهندس بهرامی رییس سازمان نظام مهندسی استان نیز جایگاه شورای آموزشی سازمان را برای سیاستگذاری و برنامه ریزی فعالیتهای آموزشی بسیار مهم و خطیر عنوان کرد و گفت: از آنجا که دانش آموختگان کشاورزی در بدو ورود به سازمان با زمینه های فعالیت و توانمندیهای لازم آشنایی ندارند بایستی توسط سازمان برای بازار کار متناسب با نیازهای بخش آماده شوند و به این منظور برنامه های آموزشی کاربردی و هدفمند لازم است که این مهم از اهداف اصلی شورای آموزشی است. وی گسترش مراکز توان افزایی و مهارت آموزی، تعامل سازنده با دستگاهها و مراکز آموزشی دولتی و خصوصی و بهره مندی از همه ظرفیتهای استان را برای امر آموزش لازم و ضروری توصیف کرد.


دکتر اسماعیلی متین و مهندس پروانه دیگر اعضای شورای آموزشی نیز بر لزوم برگزاری دوره های کاربردی و عملی، انجام نیاز سنجی آموزشی، تایید صلاحیت افراد بر اساس دوره های تخصصی و برگزاری منظم جلسات تاکید کردند.


در پایان جلسه مدارک و زرومه 6 نفر از متقاضیان همکاری با سازمان به عنوان مدرس دوره های سازمان نظام مهندسی در زیر بخشهای دام و طیور، صنایع غذایی، گیاهان دارویی، محیط زیست و ماشینهای کشاورزی بررسی و تایید شد.


گفتنی است برای پذیرش رزومه متقاضیان دارا بودن تجربه کار عملی در تخصص مورد نظر و سابقه تدریس از شاخصهای اصلی ارزیابی داوطلبان است.